Přeskočit na obsah

Fan-club-penguin.cz

Komunitní dotazník od CP

Club Penguin dnes publikoval online dotazník, který může vyplnit každý člen komunity, kterému je více než třináct let. Dotazník obsahuje otázky, díky nímž můžeme komplexně ohodnotit snahy CP.

Každý den se rozhodujeme, na co se soustředit, aby byl prožitek ze hry co největší. Někdy musíme čas trávit likvidováním bugů, o nichž si ani nikdo nemusí uvědomit, že je likvidujeme. Jindy se zase musíme rozhodnout, zda trávit čas vytvářením párty, či na nové aplikaci. Trochu z budoucnosti, trochu oprav minulých omylů… Všechno je to o prioritách. Někdy se trefíme, jindy zase ne a víme, že bychom se mohli zlepšit. Bez ohledu na to, co děláme dobře nebo špatně, vždy pracujeme na tom, aby byly dojmy z našeho virtuálního světa zcela stoprocentní.

Club Penguin je něčím víc, než jen hrou. Je to obrovská zkušenost, v níž je obsah téměř za deset let. Umíte si představit, jak může být složité na něčem takovém pracovat.

Každý den shromažďujeme odezvu z emailů, telefonátů a komentářů, a podpora je pro produktový tým každý týden shromažďuje a porovnává. Vždy posloucháme, vždy hledáme možnost, jak vyhovět a vždy oceňujeme odezvu od hráčů.

Díky za to, že pomáháte Clubu Penguin, aby byl co nejlepší!

—Club Penguin tým.

Dotazník najdete zde.