Přeskočit na obsah

Fan-club-penguin.cz

Noviny 26. 3. 2015

Dnes vyjel z ostrovních tiskáren 492. výtisk Club Penguin Times. A jaké články nabízí tentokrát?

V prvním článku nám teta Arcticová s lítostí oznámí, že se bohužel oslava otevření nového pufflího srubu konat nebude. Nějaké obrovské zvíře totiž ukradlo dort a jaká by to byla oslava bez dortu? Paige podle divokých pufflích óček usuzuje, že to byl některý z divokých pufflů a vydává se to do divočiny prošetřit. Bez pomoci se ale neobejde, takže vyzývá pufflí průvodce, aby se vydali s ní. Teta v této souvislosti doporučuje, aby se průvodci na tuto cestu dobře připravili a nezapomněli si vzít nějaké jídlo na cestu. Těšíme se na vaše objevy.

Krátké zprávy nás lákají na tradičně oblíbená místa Pufflí párty. Můžeme například se svým pufflem zajít na překážkovou dráhu na stadionu, nebo do ZOO v docích.

Druhý článek od Jet Pack Guye je opět plný tipů na to, jak se chovat v divočině. Jak víme z minulého výtisku novin má s tím tento agent ostrovních tajných služeb bohaté zkušenosti.

  • Respektujte přírodu, nedělejte v ní nepořádek. Dozvím se to.
  • Palivo do tryskového batohu můžete vyrobit z pálivé omáčky a džusu z pufflích óček.
  • Nevěřte svým očím. Divočina je zrádná jako srstnatý šavlozub.
  • Jděte s partnerem. Pokud teda váš partner nebude hledat svou gumovou kačenku.

První odpověď čtenářům obstará Pufflí pečovatelka, která se pokusí odpovědět na to, co do srubu vrazilo a poté snědlo dort. Domnívá se, že to musel být nějaký obří puffle. Nejdříve údajně podezřívala polárního medvěda Herberta, ale pak na místě našla divoká pufflí óčka. Nedokáže si ale vysvětlit, který puffle by mohl sníst tolik rybího dortu. Podle svých vlastních slov to nicméně hodlá zjistit.

Dnes nás v nedávno zahájené rubrice ukázek kreseb fanoušků čeká obrázek od Techa70. Tetě se údajně líbí jak tučňák, tak žralok a připomíná nám, že v Chytání vln nemusí být jediným nebezpečím jen pád. Dále navrhuje, že by ten žralok mohl souviset s Megalodonem, který byl kdysi spatřen poblíž ledovce.

Ostrovní zvěsti

Sklad na půdě ukrývá poklady

Od reportéra záhad – Navštívili jste záhadnou půdu nad srubem? Tato nová místnost je plná cetek z historie Clubu Penguin. Ale ani váš dobře informovaný reportér nemůže některé z těch věcí zařadit.

Je tam obrovská stopa, mapa k nějakému ostrovu a mapa krajiny, jejž nepoznávám. Co to všechno znamená? Souvisí spolu snad? Řekněte mi, odkud si myslíte, že ty věci jsou a možná na to přijdeme!

Nezapomeňte hledat pin.

Gary nám tentokrát v Přísně tajné rubrice prozradí několik tipů k obraně systému.