Přeskočit na obsah

Fan-club-penguin.cz

Masivní aktualizace všeho možného 9. 4. 2015

Konečně proběhla jedna z největších aktualizací v poslední době. Aktualizoval se katalog oblečení, nábytku, hudby, změnil se ostrov a ještě něco k tomu, ale hezky popořadě.

Jste připraveni vidět ten nejroztomilejší sneak peek na světě? Tak Megg popisuje následující obrázek a má naprostou pravdu!

Tyto malé kousky sněhové roztomilosti budou dostupné v párty katalogu na Frozen Fever párty od 23. dubna do 6. května jak na PC, tak v aplikaci.

Katalog oblečení obsahuje všechny itemy z katalogu loňské Frozen párty. Mimo to je v něm několik málo nových itemů, které propagují Sled Racer či stylové jarní oblečení.

Jistě se teď ptáte jestli katalog nábytku nabízí stejné věci do Frozenu jako loni. Kupodivu tomu tak není. V katalogu najdeme především praktické věci do domácnosti (například zbrusu nové reproduktory). CP se nejspíš tentokrát nechalo velmi inspirovat Ikeou. Tomu napovídají i samotné názvy. Katalog se jinak ladí do spíše letního hávu. Především pak potěší prodej iglú, které bylo dosud exkluzivně pro uživatele aplikace.

A co se hudby týče? Nejvíce asi překvapí seznam, který se kompletně změnil. Jinak tam nenajdeme mnoho nových skladeb.

Nějaké novinky kolem srubu? No oheň v novém srubu se stále nehýbe a divočina i s divokými puffly na ostrově zůstala. To by bylo k dnešní aktualizaci už vše! Zbývají už jen noviny a těm věnujeme jako obvykle speciální aktualitu.