Přeskočit na obsah

Fan-club-penguin.cz

Noviny #495: Další podzemní tajemství

Dnešní noviny nám opět přináší spoustu informací ze všech oblastí ostrova, nebudeme tedy otálet a vrhneme se do čtení!

V prvním článku od Rookieho se dozvíme, že se v docích objevil vchod do bludiště. Seskveč tam totiž pátral po nějakém pokladu a během toho objevil v podzemí labyrint. Na jeho konci by se měl údajně ukrývat daný poklad. Rookie nás nyní vyzývá, abychom vzali do ruky své helmy a sbíječky a šli pátrat také. Agent nás zároveň nabádá, abychom se o cestu k cíli podělili i s ostatními tučňáky, osobně si ale myslím, že nejlepší je najít si cestu sám.

Krátké zprávy nás vyzývají, abychom ve škole dělali hluk, protože začaly jarní prázdniny, které ve Spojených státech probíhají od března do dubna.

Druhý článek od Paige zachraňuje ty, kteří netuší, jak nakrmit své puffly. Připomíná, že v pizzerii a v hotelu jsou krmné stanice. Dále podotýká, že pokud nemáme čas své chlupaté miláčky nakrmit, můžeme je dát na dvorek, kde se mohou živit pufflími óčky rostoucími na keřích.

Teta Arcticová ve sloupku s odpovědmi čtenářům jednomu tučňákovi poradí, kde si nakoupit nový nábytek a nová iglú a přihodí i pár tipů k dekoraci samotné. Nejdřív je potřeba si vybrat nábytek, promyslet projekt a pro inspiraci obhlédnout iglú ostatních hráčů. Připomíná také, že nábytkem můžeme rotovat, a někdy je dokonce možné drobně pozměnit jeho vzhled.

Druhému čtenáři teta odpoví na otázku Kdo je Rockhopper? Teta tak shrne několik základní informací o tomto slavném pirátovi (které si můžete přečíst také na našem webu). Za zmínku tak stojí snad jen několik zajímavostí:

  • Rockhopper brázdí moře už s třetím Migratorem
  • Hrál a prohrál piškvorky s Veselým Mrožem
  • Šermoval s pirátskou želvou

Co nás čeká

  • 17. dubna – Den haiku – Recitujte si v doju haiku s ostatními ninjy!
  • 7. května – Nový katalog oblečení plný letních věcí!

23. dubna: Frozen párty – Ledové království se vrací s novými kostýmy!

Rubrika Přísně tajné nám opět sdělí několik tipů ke hře Chytání vln.