Přeskočit na obsah

Fan-club-penguin.cz

Noviny 503: Zpráva od kapitána Rockhoppera

Včera na ostrově vyšly 503. noviny. A co nabízí tentokrát?

ARR! Mám pro vás špatné zprávy, miláčci!

Na moři už jsem čelil mnoha nesnázím, ale nic tak hrozného jsem ještě nezažil.

Dochází mi smradlavý sýr! To je zkáza! Tahle plavba je delší než jsem myslel a teď už mám jen pufflí óčka, která jsem přibalil kvůli Yarrovi.

Pche! Piráti přece nejí pufflí óčka! Ale pořád existuje naděje. Má mapa pokladů ukazuje na blízký ostrov, na kterém se nachází starověké poklady. A jedním z nich bude Kolo silného sýru.

Vím, že už jsem blízko. S mým navigováním souhlasí dokonce i Yarr, takže na tom něco bude! Har har, přišel čas hledat poklady, kamarádi!

Ve druhém článku nám Teta Arcticová sdělí, že se jí pod ruku dostalo několik spisů o agentských misích, které bude postupně uveřejňovat (my znalí situace ale víme své). Dnes se rozepíše o operaci Hibernace.

Teta Arcticová se podiví nad otázkou Jak odhalit tajemství? Sama sebe poté ujišťuje, že autor otázky myslí tajné itemy v katalogu, protože o tajemstvích tajné agentury přece ona nemůže nic vědět.

Na druhé straně nás zase po týdnu čeká další hráčský obrázek – tentokráte od Juanda26, který si podle Tety svou jízdu opravdu užívá.

Ostrovní zvěsti

Pufflí kapela

Páni, pozor drby! Slyšeli jste, že jsou na ostrově pufflí kapely? Vytváří snad někdo pufflí sbor s pomocí pufflího triku umožňující mluvení, nebo si někteří pufflové vystačí sami?

Chci jen vědět, proč jste nepozvali Lolze! Dělám si srandu. Zatím se zdá, že je to velké tajemství. Pokud něco zaslechnete, dejte vědět vaší kamarádce, DJ Cadence!

A v přísně tajné rubrice prozradí Sensei několik tipů k Card-Jitsu oheň.