Přeskočit na obsah

Fan-club-penguin.cz

Ostrov plný ledových soch!

Zaměstnanci Clubu Penguin se asi rozhodli, že nám z dobroty srdce přinesou aktualizaci o dva dny dříve. Ale možná to také souvisí se státními svátky.

Po celém ostrově si můžeme prohlédnou řadu povedených soch. Prohlédněte si ledového Rockhoppera, Cadence či Senseie a nezapomeňte projít úplně všechny místnosti. Některé z nich totiž ukrývají doslova poklady!

Sochy jakoby obrázkům z oka vypadly. A vlastně celá párty jako by z oka vypadla své kopii z roku 2007 kdy se také konal Festival sněhu. Tehdy mohli všichni získat dva itemy zadarmo a to papírovou korunku a tričko. Oba vzácné předměty jsou k získání i tentokrát, a to pro všechny!

Na hoře a ledovci nás dokonce čeká jedno překvapení, které však asi souvisí se svátkem a Dnem nezávislosti. Užijte si druhý Festival sněhu v historii Clubu Penguin!

A mimochodem, pokud kliknete na ceduli vedle sochy, zobrazí se obrázek, kterým byla socha inspirována a jméno původního autora. A v zátoce najdeme nástěnku s hromadou dalších inspirujících obrázků, které se už na ostrov nevešly.