Přeskočit na obsah

Fan-club-penguin.cz

Noviny 506: Festival sněhu

S novou aktualizací samozřejmě vyšly i nové noviny a my se teď společně podíváme na to, co se v nich můžeme dočíst.

V prvním článku nás Teta Arcticová naláká na Festival sněhu. Nezapomene ani na sněžné ninjy, kteřípomohli připravit hromady ledu na sochy. Ohnivé ninjy naopak prosí, aby své umění prováděli v uctivé vzdálenosti od těchto uměleckých děl. Také nám klade na srdce, abychom se prošli po celém ostrově a všechny ty sochy si důkladně prohlédli. S nadšením oznamuje, že některé by dokonce chtěla u sebe v iglú. Článek uzavírá informací, že Festival bude probíhat do příštího týdne.

Rookie nám ve druhém článku oznamuje, že se blíží jeho EPF testy (Testy v rychlosti zvedání telefonů v telefonní centrále.), a tak musí trénovat. Sestavil si kompletní tréninkový program a štědře se s námi o něj podělil:

  • Začínám s dvaceti minutovým tancováním v tanečním klubu. Všechno to běhání vám rozpumpuje krev.
  • Počkejte, až vám nebude špatně.
  • Zahrajte si hokej na stadionu. Nemusíte znát pravidla, prostě bruslete!
  • Zapamatujte si, kde jste si nechali kamínek. Kdo nemá v hlavě, má v nohách!

V rubrice s odpovědmi čtenářům odpoví Teta hned na několik otázek. V první otázce se Lloyd863 ptá, zda jsou duší pufflové ve zverimexu.Teta odpoví, že bohužel ne a připomene, že naposledy jsme je viděli během Halloweenské párty 2014 a jakmile se zase objeví, dá všem vědět. Dále se Puffy1654 ptá, jak se má naučit létat s tryskovým batohem, načež mu Teta jednoznačně doporučí Tryskové dobrodružství.

Na další stránce můžeme najít autoportrét tučňáka Cutymeepa.

Překlad znovu zveřejněného komiksu si již teď můžete přečíst v naší čítárně.

V přísně tajné rubrice se dozvíme, kde je ukryt klíč od Podmořského světa.