Přeskočit na obsah

Fan-club-penguin.cz

Surfařská rivalita

To je titulek hlavního článku pětistého sedmého vydání novin. Ale nejprve bleskově: „Stadion volá prodejce fishdogů, vytáhněte své stánky a nakrmte davy fanoušků.“

A teď už zpátky k hlavnímu tématu. „Mezi surfaři z jeskyní a surfaři z moře to vře.“ hlásí teta Arcticová. „Oba tábory si navzájem snaží dokázat, že právě oni mají ve svém repertoáru ty nejhusarštější kousky. Blíží se velký závěr, kdy se ukáže kdo s koho a obě strany do toho půjdou naplno.“

Krotitelé důlních vozíků věří, že jsou mnohem zapálenější. Jeden z nich řekl: „Děláme triky na kolejnicích, jezdíme ve vozících, které ani ke skokům nejsou určené. Naším maskotem je černý puffle. Neexistuje silnější zážitek, než dobrá projížďka tunely.“

Na to reaguje jeden z pánů vln: „To že máme rádi slunce a písek ještě neznamená, že sebou necháme zametat. Chtěl bych vidět vozíkáře zvládnout ledoborec se žralokem v zádech!“

Obě skupiny jsou odhodlané vyřešit tento spor svými triky. Pokud se chcete přidat k týmu, Důlní jízda vás čeká pod důlní zahradou. Vlny pak můžete chytat v zátoce. Své schopnosti můžete doložit knihou známek. Hodně štěstí oběma skupinám!

PH předpovídá co nás může čekat:

2014 byl úžo rok na puffly! Nikdy bych si netipla, že objevíme tolik nových druhů. Ale krotitelka pufflů nemůže než myslet na puffly nové. Mezi pufflími průvodci se špitalo pár věcí, co bych ráda prozkoumala. Pokud na něco narazíte, řekněte.

  • Lávový puffle – hádám, že budou žít v sopce. Nebo možná daleko v pravěku.
  • Dračí pufflové – známe kouzelný lektvar, který nás do nich promění, ale bylo to opravdové? Slyšela jsem, že ten chytrák Scorn sem přišel odněkud z Dračího štítu.
  • Robopuffle – tenhle je pěkný hlavolam, kdo by přece vyráběl robotického puffla?
  • Kraví puffle – po těchhle budu koukat, mohli by se kdykoli nečekaně vyjevit – jako z čista jasna

Teta ve své rubrice odpovídá na dotaz, jestli je držitelkou černého pásku v Card-Jitsu. Druhou část, a tedy i druhou stranu zaujímá obrázek Rookieho u pouťového kola štěstí od Sanchezkapo9 a Rookie nešetří nadšením.

Tajná sekce se tentokrát zmiňuje o dinosauřích pufflech. V lednu 2014 obdržel Gary zprávu od svého vzdáleného předka Garugga, Ugga Ugga, který potřeboval pomoc s jejich záchranou. Přesunuli jsme se tedy do pravěkého Clubu Penguin a nechali jsme dinopuffly vylíhnout. Gary si také pořídil modrého triceratopse a pojmenoval ho Darwin.

Bohužel se do minulosti v nejbližší době jen tak nedostaneme. Ale snad to jednoho dne zase bude možné a pak zachráníme další dinosauří vajíčka a pokocháme se dinosaury, kteří jsou jednoznačně úžasní.

A teď tu máme ostrovní zvěsti. „Má Rockhopper potíže?“ táže se Zvěstovatel zvěstí.

Neznepokojila nikoho z vás poslední Rockhopperova zpráva v lahvi? Neřekl bych, že ten silný sýr mu udělal moc dobře.

Tohle můžou být jen nepodložené obavy, ale co když ten sýr byl prokletý a Rockhopper zapomněl trasu zpátky na svůj ostrov? Nebo na Club Penguin?

Dávejme na svého oblíbeného pirátského kapitána pozor.

Toto, stejně jako v předchozích vydáních novin odkazuje na nadcházející párty, inspirovanou filmem V hlavě.

A nezapomeňme ani na nový pin, který tematicky též připomíná červencovou párty. Kde ho najít najdete v sekci piny.