Přeskočit na obsah

Fan-club-penguin.cz

Noviny 508: Rockhopper ztratil hlavu

Teta Arcticová nás v titulním článku informuje, že se Rockhopper objevil na pobřeží a chová se ještě divněji než obvykle. Údajně brblá něco o prokletém smradlavém sýru a ani neví, kdo je Yarr. Podle Garyho by jeho nový vynález Upamatovák 3000 mohl pomoc. Bude ale zapotřebí statečných tučňáků, kteří by se do pirátovy mysli vydali. Teta netuší, co bychom mohli v Rockhopperově mysli najít, jedním si je však jistá. Kapitán má podle ní v hlavě velké množství smradlavého sýru.

Rookie se ve druhém článku zabývá pizzou a tím, jak zajistit, aby z jídelníčků tučňáků nikdy nevymizela. To se podle něj dá zařídit velice jednoduše, stačí vymýšlet nové recepty, které tučňáky nikdy neomrzí. Včera podle svých slov zkoušel recept na pizzu se starou botou plněnou brokolicí. Tvrdí, že to nebylo nijak zvlášť chutné. Večer možná zkusí připravit pizzu se sardinkami a želé, nebo bez omáčky a s extra sýrem! „Mohli byste posílat obrázky těch nejlepších pizz!“ říká nakonec.

Krátké zprávy upozorňují, že zlaté předměty jsou zase v módě.

Teta v rubrice s odpovědmi čtenářům ještě chvíli u pizz zůstane a zodpoví, jak je možné, že v Pizzatronu 3000 jdou vyrobit i sladké pizzy. Rookie prý schovával své sladkosti pře gumovou kachničkou a naplnil jimi Pizzatron. Jenomže, jak odcházel, tak ho nejspíš zapomněl vypnout a ráno ráno byla celá pizzerie plná sladkých pizz. No a od té doby se kromě klasických slaných pizz servírují i ty sladké.

Gary na druhé straně obdivuje obrázek od 23thebest123. Říká, že je výjimečný a že si jej v laboratoři pověsí v části s nejmenším počtem výbuchů.

Co nás čeká

  • 6. srpna – Do obchodu s oblečením přijde nová letní kolekce!
  • 6. srpna – Nový katalog katalog iglú a nábytku, který bude tentokrát nabízet třeba Aquapark, vše potřebné k natáčení firmu, provozu restaurace a pokud by někdo chtěl, může své iglú proměnit v palác!

23. července: Párty V hlavě – Vydejte se do Rockhopperovy mysli a zachraňte ho!

Přísně tajná rubrika prozradí několik tipů k Důlní jízdě.