Přeskočit na obsah

Fan-club-penguin.cz

Noviny 510: Garyho zpráva

Ve středu večer vyšly na ostrově již 510. noviny a my se teď podíváme na jejich obsah.

Gary nám v prvním článku oznamuje, že průzkum Rockhopperovy mysli byl velice poučný a prozradí například, že se v kapitánově podvědomí nachází plameňáci. Vědec se také zajímá o to, jaké ostrovy osobnosti má on sám. Je si jist, že jeden souvisí s vědou a druhý možná s Nocí oživlých saní. Na závěr dodává, že pirát bude už příští týden nejspíše v pořádku.

Rychlé zprávy nás upozorňují, že 8. srpna nás čeká Mezinárodní den koček.

V druhém článku nás Paige láká, abychom se stali pufflími průvodci! Tito průvodci se dozvídají nové věci o přírodě, pufflech a tajích divočiny! Pokud se chcete přidat, stačí přijít do Puffflího srubu. Rádi objevujete nové věci? Pak rozhodně neváhejte! V březnu tento spolek objevil divoké puffly, a dokonce se setkal se Seskvečem.

Disneygirl72 se Tety ve sloupku s odpovědmi čtenářům ptá, co je zač ten zelený puffle v tanečním klubu. Šéfredaktorka novin jí sdělí, že ten záhadný puffle na reproduktoru se nazývá Strážce kotelny a sedí tam už od března roku 2006. Teta odhalí, že tento puffle sedí nad tajným vchodem do kotelny, kde se schovávají staré výtisky Club Penguin Times. Podezřívá ho, že zná spoustu tajemství a přála by si s ním mluvit.

Svůj obrázek tentokráte představí uživatel Unknownpoor. „Páni, jak okouzlující,“ rozplývá se Teta nad obrázkem a dodává, že si myslí, že za tímto obrázkem se skrývá nějaký příběh, který by ráda slyšela celý.

Co nás čeká

  • 6. srpna – Nový katalog iglú a nábytku
  • 6. srpna – Nový katalog oblečení

5. srpna: Upamatovák bude odpojen – Gary vypočítal, že Rockhopper bude do té doby v pořádku.

Na hledání pinu máte už jen týden!

A přísně tajná rubrika nám prozradí, že v některých knihách v knihovně se skrývají itemy. A kde hledat?

  • Deník kapitána Rockhoppera
  • Rockhopper a černý pasažer
  • Ročenky CP