Přeskočit na obsah

Fan-club-penguin.cz

Rockhopperovy klíčové vzpomínky

Na úvod si řekneme, co to klíčové vzpomínky jsou. Klíčové vzpomínky jsou takové vzpomínky, které utvářejí celou naši osobnost – kdyby se nějakým nedopatřením ztratily, byli bychom úplně jinou osobou. A co tedy z kapitána Rockhoppera udělalo tučňáka plného touhy plavit se po otevřeném moři a hledat poklady? To se dozvíte právě teď!

Nějaké tipy na kapitánovu klíčovou šťastnou vzpomínku? Samozřejmě se jedná o den, kdy Rockhopper na svém ostrově objevil Yarra a další červené puffly.

Teď se naopak podíváme na Rockhopperovu nejsmutnější vzpomínku. Nejsmutnější den pirátova života nastal, když mu zcela došel smradlavý sýr.

Možná tomu nebudete chtít věřit, ale i velký pirát sedmi moří má někdy nárok na to mít strach. Tento nemilý pocit Rockhopper zakusil, když musel vylézt až k lodnímu koši a hrozilo mu velké nebezpečí.

Jako každý tučňák, i tento mořský vlk jednou pocítil obrovský vztek. Ten den nadešel, když mu loni v listopadu proradní pirátiví krabi ukradli a později i zničili Migrátor.

A pokud hledáte odpověď na to, proč tento tučňák tak preferuje svůj smradlavý sýr, dnes se jí možná dočkáte. On totiž stačí malý sendvič s mořskými řasami a hned si dáte pozor na to, co jíte.

Nezbývá než se zeptat. Jaké jsou vaše klíčové vzpomínky?