Přeskočit na obsah

Fan-club-penguin.cz

Noviny 511: Rockhopper odplouvá

Pozdě, ale přece tu pro vás máme shrnutí 511. novin. Co zajímavého se v nich dočteme tentokrát?

Kapitán Rockhopper nám v titulním článku poděkuje za záchranu. „Teď odpluji na Rockhopperův ostrov, abych se znovu shledal se svým nejlepším přítelem – lodí Migrátor,“ žertuje, ale v zápětí dodává, že červený puffle Yarr je ten nejlepší první důstojník a bude ho potřebovat při svých honbách za pokladem. Loučí se slovy: „Už teď ten poklad cítím, nebo je to ten smradlavý sýr, co mi zůstal ve vousech?“

Krátké zprávy prozrazují, že tento týden je Mezinárodní týden klaunů, a tak si Rookie vzal volno.

Nadpis druhého článku zní Měsíc módy a Teta Arcticová v něm všechny utvrzuje v tom, že tento měsíc bude stylový a zároveň nás nabádá, abychom nezapomněli nakupovat ty nejvybranější kusy starých itemů z nového katalogu oblečení. Více informací nám prý brzy sdělí Dot.

V rubrice s odpovědmi čtenářům se Olivia5659 ptá, zda by byl Herbert schopen potopit ledovec. „Velice zajímavá teorie,“ začíná Teta svou odpověď a pokračuje tím, že si myslí, že dostat známého polárního medvěda na tak studené a rušné místo by bylo velmi obtížné. „Ale vzhledem k jeho velikosti by ho možná potopil, ale pak bys si musela poradit s mokrým a naštvaným polárním medvědem,“ dodává.

Na druhé straně najdeme obrázek od Williamse456, který tetě poslal obrázek sebe, svého puffla a královny Elzy. „Doufám, že jste si ty a tvůj puffle setkání s královnou užili a že v paláci nenastaly žádné problémy se svářečkou.“

Co nás čeká

  • 27. srpna – Dot bude chodit po ostrově
  • 27. srpna – Módní festival – Vytaste se s tím nejdivočejším, nejúžasnějším nejvíc okouzlujícím modelem!

Teď: Nový Katalog oblečení – Největší katalog v historii!

Nezapomeňte také hledat nový pin.

A přísně tajná rubrika nám tentokrát prozradí, že hodně peněz si můžeme vydělat ve hrách Nahánění pufflů (kterou kdysi ocenil i náš web), Důlní jízdě či Pizzatronu 3000.


Dnes tu pro vás mám ještě jednu zprávu, jak jste si jistě všimli, přehledy novin již nevychází tak často jako kdysi. Díky tomu a také spoustě dalších faktorů jsme se rozhodli vyhlásit konkurz na redaktora, jehož hlavní prioritou by bylo se každý týden ve středu večer, nebo ve čtvrtek ráno věnovat psání tradičního shrnutí daného čísla. Zájemci se mohou hlásit do soukromých zpráv Valadovi a Lisuredovi, nebo napsat na email admin@fan-club-penguin.cz. Každý zájemce je vítán!