Přeskočit na obsah

Fan-club-penguin.cz

Zaváhali jsme – noviny z 12. 8. 2015

No co, každý někdy zaváhá. Vy ale neváhejte se čtením novin, neboť už za týden budou úplně o něčem jiném, a to byste mohli propásnout třeba krásný obrázek od Karolpink8.

Jak už bylo avizováno, módní návrhářka Dot se objevila v novinách a nabádá ke zkoušení různých kostýmů. Srpen bude měsícem módy. Tomu neunikneme, i kdybychom se snažili.

Na ledovci se nyní koná kongres ninjů a noviny vybízejí, abyste vzali svůj sněhový set a šli ukázat co umíte. My říkáme, vezměte i oheň a vodu!

Minulý týden byl mezinárodní kočičí den a noviny v dalším článku informují o opraveném zverimexu. Kočičáci jej totiž naprosto rozdrápali a všude se povalovaly chomáče kočičích chlupů.

Teta Arcticová nám ve svém sloupku prozradí, jestli jsou tréninkové mise opravdové – tedy prozradí – odpověď si musíte vyluštit sami. Jestli si nevíte rady na stránce o agentech najdete nápovědu.

Z dalšího dílu ostrovních mýtů se dozvíme spoustu zajímavých informací o vynálezci Garym. Věděli jste například, proč se každý jeho vynález honosí číslovkou 3000? Že ne? V tomto článku se to dozvíte.