Přeskočit na obsah

Fan-club-penguin.cz

Noviny #514

Už je to pár dní, co z redakce vyšlo pětisté čtrnácté vydání novin, a tak opět přinášíme jejich shrnutí.

Jak už jste si asi všimli, začal Festival módy. Dot nám tedy představí, co se kde na ostrově nachází.

Buďte střelení a šik!

Festival módy je tady! Ostrov teď vypadá ohromně – od přístavu až po náměstí! Já jsem sledovala hlavně přehlídková mola. V přístavu na vás čeká několik bláznivých úkolů, ve sněhových pevnostech zase sídlí Módní dům a les je laděn úplně nejdivočeji!

A Festival módy není jediné téma novin – hned v druhém článku nám Teta Arcticová sděluje, jak probíhají přípravy na velkolepé oslavy ostrovního výročí.

Stužek není nikdy dost!

Sice je stále ještě trochu daleko, ale desáté výročí bude mnohem větší, než všechna před ním. Připadá na 24. října, ale letos toho bude mnohem více než jen na jeden den.

Pomáhám teď plánovacímu týmu tím, že procházím své staré články, abych našla své oblíbené okamžiky. Jaké jsou vaše nejlepší vzpomínky?

Jak bychom měli oslavit těch deset let na ostrově? Je něco takového, co jste si vždycky přáli vidět znovu? Nebo znáte nějaký příběh, o kterém byste se rádi dozvěděli více?

Pošlete nám své návrhy co nejdříve. Do října sice zatím ještě několik měsíců zbývá, ale takováhle party potřebuje nějaký čas na pořádné naplánování!

Sensei vyvažuje živly

Druhá strana pak představí obrázek od Rapunzelwapy, na kterém je Sensei snažící se udržet rovnováhu mezi jednotlivými živly. Jak podotýká redaktorka, vyvažování elementů je úmorná práce, ale alespoň máme takovéto pěkné obrázky.

Tipy pro módní výzvy

Dále, v přísně tajné sekci nám Dot prozradí pár tipů pro tuto párty. Prý se jimi řídí i ona sama, když ji zničeho nic dojdou nápady.

  • Vlož do toho něco ze sebe. Já třeba ráda míchám různé vzory. A jaký je tvůj styl?
  • Itemy se dají sehnat na více místech, než jen v katalogu oblečení – zkus Sportovní katalog na stadionu nebo katalog Bojových umění v Doju.
  • Neboj se, když se ti do kostýmu nepodaří vměstnat všechny itemy, které jsi chtěl – pro témata jako „Hollywoodská střední“ občas stačí i málo.
Co nás čeká

A nakonec, co nás čeká? Ještě pár dní máme na nalezení současného pinu, nový se objeví 3. září. Spolu s ním vyjde také zářijové vydání katalogu oblečení a též katalogu iglú a vybavení do nich. O týden později, 9. září, skončí módní výzvy a 11. září budou vítězné kostýmy vystaveny po ostrově.