Přeskočit na obsah

Fan-club-penguin.cz

Roboti se zcvokli!

Po nějaké době tu opět máme shrnutí novin. 521. vydání nás láká na sáňkování: „Jsi z modrého, či červeného týmu? Oblékni si své barvy a závoď dolů z hory.“

Od tety Arcticové – Z celého ostrova dostávám informace, že roboti, které Gary navrhl, děsí tučňáky. Oslavující tučňáci říkají, že roboti si popletli své texty a pronášejí prapodivné věci. Naštěstí je tohle už poslední týden výročí, tak snad nikdo nebude přespříliš vystrašen.

Ne zrovna model 3000

Gary prochází své návrhy a vyšetřuje roboty, ale nemůže přijít na to, proč se takto zvláštně chovají. „Šance, že by u všech robotů najednou nastala tahle chyba je nižší než jedno procento.“ sdělil.

Každopádně se tu děje něco divného. Viděla jsem Rookiebota a pohled v jeho očích byl celkem znepokojující.

Zůstaňte při svém zkoumání ostrova ostražití, myslím, že tohle ještě není konec tohoto příběhu.

Rockhopperovy rostliny

Od Rockhoppera – Znáš příběh Dobrodružný párty 2009? No jémine, to je moje oblíbený vyprávění.

Bylo to v úterý, nějakejch pár let nazpět a já jsem dorazil na Club Penguin, podpalubí plný úžasnejch rostlin. Tedy, myslel jsem, že budou úžasný, ukázalo se, že byly spíš úděsný! Vrčely po celý mý lodi, a po celým ostrově.

Nebyla to ale špatná párty. Dokonce tam byla i sněhožravá květina, která vyrostla a potom si krkla! He he, nikdy bych neřek’, že budu mít tolik společnýho s kytkou.

Můžeš se na ni jít podívat do stromového domu, hned u lesa. Veselé dobrodružení, mí drazí!

Nejstarší hra na Clubu Penguin

„Jaká je nejstarší hra na Clubu Penguin?“ ptá se Icy824.

Hydro Hopper

Je skvělé dostat otázku o historii ostrova během výroční párty. První hrou byl Hydro Hopper, který je stále přístupný v přístavu. Před příchodem Chytání vln to byla právě tato hra, kde zarytí surfaři soutěžili v tom, kdo vydělá nejvíc mincí nebo kdo dojede nejdál. Hra má ale hodně fanoušků pořád. Je to skvělý pocit, když tučňák konečně ovládne všechny ty skoky a úskoky.

Nyní je ideální doba vyzkoušet Hydro Hopper. Jen se nezapomeň pořádně držet!

Tajemství svícnu

Knihovna je ozdobena přesně tak, jak byla během Halloweenské párty v roce 2008. Ale výzdoba není všechno. Když se trochu porozhlédneš, všimneš si svícnu, který otevírá tajné dveře!

Projdi průchodem a objev laboratoř na tvorbu příšer ze stejné halloweenské párty. Můžeš se převléci za šíleného vědce nebo jednu z jeho nejnovějších děsivých stvůr!

Co nás čeká?

21. října se rozloučíme s kalendářem itemů, zbývá už jen jeden týden! A 22. vypukne Halloweenská párty, opět spatříme místnosti plné strašlivostí i sladkostí. 4. listopadu pak přijde nový zimní sportovní katalog, s nímž se vrátí i ledová plocha zimního stadionu.

Zimní katalogy

Nezapomeňte také na nový pin, vyměněn bude 29. října.