Přeskočit na obsah

Fan-club-penguin.cz

CP vzpomíná #14 – Scornův stín…

Pro středověkou párty 2012 vymyslel tým tuhle skvělou upoutávku na hlavní stránku: Přes ostrov přelétl Scornův stín a následně zmizel, takže jste museli být velmi pozorní, abyste ho zahlédli.

Zde je něco o Scornově historii z našich archivů:

Hrozivý a panovačný drak. Vhodný jako zloduch pro středověké párty a skvělý hnací motor pro zápletky tradičních úkolů. Inspirován Šmakem a Šer Chánem. Oba tyto příběhy (viz níže) vnímají středověk jako jiné časové období, ale takové, do kterého necestujeme strojem času. Scorn, obecně vzato, neohrožuje současný ostrov (nebo tam dokonce ani nemusí existovat).

Bylo nebylo, země Clubu Penguin žily v míru a harmonii, rozdělené do mnoha různých království: draci na dračím štítě, víly a lesní lid ve Vílím lese, čarodějové v Houbovém království, tučňáci v Královské vesnici a Ochránci v Nebeském království. Pak, jednoho tmavého dne, se na obloze objevila mocná stvůra. Byl to Scorn, dračí král, který svou temnou magií uvrhl Club Penguin do temnoty. Země Clubu Penguin nyní svolávají Hrdiny, aby sjednotili království a porazili dračího krále jednou provždy!

Scorn byl na vrcholu dračího štítu poražen skupinou hrdinů a v pěti královstvích Clubu Penguin znovu zavládl mír.

Převzato z oficiálního blogu CP.