Přeskočit na obsah

Fan-club-penguin.cz

Aktualizováno: Club Penguin: Panika na Halloween

Těsně po odvysílání Monstrózní plážové párty se na internet dostala informace, že již v říjnu se bude na Disney Channelu vysílat další speciál s názvem Panika na Halloween.

Možný sneak peek dalšího speciálu se objevil už v tom předchozím.

Speciál se bude již v pondělí 19. 10. 2015 v 15:00 vysílat na britském Disney Channelu. Do USA dorazí o týden později, tedy 25. 10. Jakmile se jeho kopie objeví na internetu, samozřejmě se opět ujmeme překladu.

Aktualizováno 19. 10. 2015 Dnes má film premiéru na britském Disney Channelu a včera v pozdních hodinách jsme se konečně na oficiálním blogu dočkali synopse filmu, dalších vysílacích časů a jedné exkluzivní informace.

Připomínáme, že kromě dnešní premiéry se speciál bude vysílat ještě 25. 10. 2015 v USA a do Británie se vrátí přesně za týden a to 26. 10. 2015 ve tři hodiny středoevropského času.

Vůbec poprvé bude tento krátký film k dostání i na blogu a to od 30. října do 2. listopadu. Konečně ho tak budou moci zhlédnout i tučňáci z jiných zemí.

Všichni se těší na halloweenskou koledu, tedy až na krále šprýmařů Blizzarda, který má mnohem radši tresty. Poté, co svým nejnovějším žertem zničí přátelům iglú hrůzy, spřátelí se s vychytralým přízrakem jménem Polter-Gus. Společně omylem vypustí houf nepřátelských duchů, kteří terorizují ostrov! Dokáže Blizzard své přátele přesvědčit, aby mu věřili a podaří se mu zastavit gang démonů předtím, než každého na ostrově změní v hrůzostrašného ducha?