Přeskočit na obsah

Fan-club-penguin.cz

Noviny č. 522

„Jděte na Noc oživlých sání v Majáku. Je to klasika žánru.“ hlásí 522. vydání novin.

Roboti se rozzuřili

Tohle nebylo v plánu!

Od Garyho Jéminkote! Moji roboti se kompletně zbláznili! Přitom jen měli poskytovat užitečné informace, ale nějak z toho sešlo. Nikdy by mě nenapadlo, že jejich program něco takového umožní. Pokud nějakého uvidíte, buďte obezřetní – nejsou bezpeční a musíme je deaktivovat.

Před dolem byl spatřen Garybot a chová se velmi nevědecky. To je extrémně šokující! Slyšel jsem, že roboti se plíží k tučňákům, obzvlášť pokud tučňák kouká do obrazovky počítače.

Já, spolu s několika odvážnými asistenty nyní vyzkoušíme teorii, která by je mohla zastavit. Použijeme konkrétní stimul, který vyvolá přetížení skrze fobickou odezvu – tedy, že vystrašíme roboty, až se vypnou.

Pokud chceš pomoci, sraz je před školou. A všímej si jakýchkoliv stop, jak k téhle nepředloženosti mohlo vůbec dojít.

Duchové Halloweenské minulosti

Nejrozkošnější strašení

Od PH, pufflí pečovatelky Záhadní duší pufflové se opět objevili v docích. Během minulé Halloweenské párty se úžasně úděsně bavili a jsou zpátky pro další veselé strašení. Na rozdíl od ostatních návštěvníků, jsou ale tito vítaní.

Minulý Halloween vyšetřoval Garyho přízračný prastrýc, Gariwald VIII. strašení v Pufflím hotelu. Myslel si, že by za tím mohli být oni, ale duší pufflové byli samozřejmě nevinní – problémy dělal ten nestydatý duch Skip.

Mohou být nezbední a tropit spoustu žertů, ale zároveň umí být i starostliví. Dokud se budou vznášet ve vaší blízkosti, budeš ty i tví tučňáčí kámoši v bezpečí.

Členové je mohou adoptovat až do konce párty, kdy zmizí.

Ptejte se tety Arcticové

Pýcha obchodu s oblečením

V pravém sloupci se pak Platypus81 ptá: “Co je to za itemy ve vitríně v obchodě s oblečením?” Teta mu odpovídá:

Dobrý postřeh, Platypusi81!

To jsou nejvzácnější itemy, které má obchod s oblečením ve své sbírce. Jsou z raných dní Clubu Penguin a mají nedozírnou historickou hodnotu. Na nich můžeme vidět, jak se vyvíjela móda. Dnes už nemusejí být moc v kurzu, ale je fajn moci se podívat na kus historie.

Co nás čeká

Nic zvláštního, jen katalog.

5. listopadu vypukne Knírové šílenství, v lese si budeš moci pořídit nové a šílené kníry. Také budou vydány nové katalogy – konkrétně katalog nábytku a katalog oblečení. Nezapomeňte ani na současný pin, který bude dostupný do 28. října.