Přeskočit na obsah

Fan-club-penguin.cz

Konec expedice a květnový harmonogram

Výprava do divočiny je za námi a ostrov se vrátil do zaběhnutých kolejí. Obdrželi jsme výplaty a obměnil se i pin, katalogy oblečení i nábytku nebo třeba hudba v iglú. Kromě toho vyšly i noviny, které tu krátce shrneme:

Bude to zvěřinec

Před pár dny jste zřejmě zaznamenali, že náš ostrov navštíví divoká zvířata z filmu Zootropolis. Na ostrově se tak budují prostředí pro rozličné návštěvníky – ne každý má v oblibě zdejší chladné klima, kupř. velbloudi zřídkakdy loví ryby dírou v ledu; a něco se jistě najde i pro Herberta. Určitě se nebojte zapojit do prací svou sbíječku.

I jejich vesnice se umí skrývat

V dalším článku teta uzavírá párty rozhovorem se Seskvečem, tedy vlastně se Samem. Objevili jsme totiž vesnici seskvečů, dozvěděli se o jejich zvycích a Sam také zjistil své jméno.

Důlní jízda

Nakonec v novinách ještě najdete pár tipů pro důlní jízdu. Je třeba dobré dělat co nejvíce různých triků, rozmanitost se velmi cení. Též je dobré dávat si pozor v zatáčkách, dělat trik v zákrutu nebo se zapomenout nahnout se může tučňákovi snadno vymstít.

Nyní co se bude dít: Jak už bylo napsáno, práce na Projectu: Super Secret vrcholí, a tak noviny vycházeji, spolu s piny, ob týden. Párty teď navíc budou o něco delší, aby se tým mohl projektu více věnovat. Příští aktualizace nás tudíž čeká 18. května a přinese 549. vydání novin, další pin a Párty v Zootropolis.

A mimochodem, ještě během letoška se má na blogu objevit nový seriál.