Přeskočit na obsah

Fan-club-penguin.cz

Ostrov pokryl led... Vlastně ne. Frozen už potřetí.

Královna Elsa a její společníci zahájili svou návštěvu ostrova. Přichystali si pro nás hned několik překvapení.

Zima se na vás vyvalí hned po přihlášení, pod ledovým logem je napsáno:

Do 3. září 6. května 28. září zažijte na Clubu Penguin kouzlo Frozen!

Princezna s královnou nás ohřejí vřelými slovy na uvítanou Jako první nám osvětlí, že nás Elsa chtěla trochu zchladit (jako bychom na pólu nemrzli i tak). Vysvětlí nám, že každá místnost může být rozmrazena smajlíkem srdce.

Chcete-li tedy ostrov zahřát, přidejte ždibíček lásky…

a město roztaje jako nanuk na letním slunci.

Jejich královské výsosti zpřístupní každému z poddaných inventář, ze kterého si ihned po otevření můžete vzít slibované iglú, jež změní vaše příbytky na Ledový palác. Ten skutečný se nám otevře až za týden.

Abyste získali všechny itemy, musíte po jednotlivých místnostech sbírat vločky. Každá místnost ukrývá tři, jakmile je naleznete, váš inventář vám to dá dost zřetelně najevo.

Sbíráním vloček navíc navyšujete množství vaší „magické energie“, jež vám pak umožní přeměňovat se na ledovou příšeru, či Olafa, házet zmrazovací sněhové koule nebo postavit puffla Olafa.

Každá z přeměn navíc umí speciální pohyb.

Olaf ladně tancuje.

Příšera by zase měla navštívit Univerzitu pro příšerky.

Přijde vám, že jste tento článek už někde viděli? To máte teda pravdu! Je to zkopírovaný článek z loňské Frozen párty, protože ta letošní je naprosto stejná. Nabízí jenom několik nových itemů, ale to je všechno.

Diskutujte o párty na fóru.

Přijde vám, že jste tento článek už někde viděli? To máte teda pravdu! Je to zkopírovaný článek z loňské Frozen Fever párty, protože ta letošní je naprosto stejná. Ba co víc, dokonce letos není přístupný Elzin palác.