Přeskočit na obsah

Fan-club-penguin.cz

Co se stalo za poslední dobu?

Od spuštění Frozen párty se nic nového neudálo. Bodejď, když jsou teď aktualizace 2x do měsíce. Dnes, ale vyšly nové noviny a s nimi i nové katalogy. Pojďme se tedy podívat co zajímavého přináší.

V novinách je článek o tom že začala škola a přání od spousty tučňáků Anně k narozeninám. Největší zajímavostí je ale použití nové emotikony v současných novinách.

Pokud čtete všechny aktuality pravidelně jistě víte, že je to emotikona z nového Clubu Penguin. Zároveň se tyto obličejíky objeví i v aplikaci Mix, která u nás ještě není dostupná.

Katalog nábytku nám v září přináší spousty staršího vybavení a iglú. Pravda zrovna teď těch iglú mnoho není. Spíše chatka a akvárko.

Katalog s oblečením je tentokrát o něco štědřejší a přináší spoustu starého oblečení. Dokonce i nějaká dlouho neviděná pozadí, tak se na ně nezapomeňte kouknout!

Pochopitelně je k hledání nový pin a rozhodně není snadné jej najít!

Dále jsme se od Megg za poslední měsíc dozvěděli spousty zajímavých informací o nadcházejících akcích.

Pro zobrazení zápletky klikni

Další párty bude tradiční Halloween, který začne už na konci září, bude opleten příběhem a dokonce by mohl zahrnovat minihru v podobě starého dobrého hledání cukroví. Jako další párty nás čeká tolik oblíbený Music Jam! Jeho přesnou podobu zatím nemáme, ale prý to bude super. Někde mezi tím vším nás čeká oslava jedenáctých narozenin, která bude menší než ta loňská. Nejspíš se tak vrátí zpátky do kavárny. Vánoce jsou zatím nejisté, ale podle všeho by měl chodit Rockhopper a s ním možná i Merry Walrus! V lednu nás pak čeká něco nového. Pravěk se tedy pro další rok nejspíš odkládá.

A aby toho na vás dnes nebylo moc, novinky o novém Clubu Penguin si povíme zase jindy.