Přeskočit na obsah

Fan-club-penguin.cz

První listopadová aktualizace dorazila ve vlně hudby na ostrov!

A je to tady! Po měsíci a pár dnech skončil letošní Halloween a vystřídal ho Music Jam (který mimochodem probíhá až do 30. listopadu!) Spolu s ním došlo také k aktualizaci katalogů, pinu, novin a hudby.

Začneme od maličkostí. Jak už je zvykem, přišla agentům a průvodcům jejich výplata za měsíc říjen. Částka 350 mincí za agentské služby a 250 za provázení ostatních tučňáků.

Jestliže hledáte nový pin a nedaří se vám to, mrkněte na naši stránku piny, kde se dozvíte jeho polohu. Tento unikátní památeční předmět je skryt až do 16. listopadu.

Dále vyšla nová sada hudby do iglú obsahující známé písničky i pár starších skladeb.

Ale nejen to. Tradičně, jako každý měsíc, zde naleznete nový katalog iglú a nábytku, který obsahuje plno starých, efektních předmětů – například chrliče ohně, konfety a další.

Jako obvykle vychází i katalog oblečení.

A nyní hlavní událost ostrova – nový Music Jam!

Nejprve vás na ostrově uvítá Cadence, poté máte možnost vydat se za členem Kapely, Peteyem K a vzít si od něj autogram. Konkrétně se jedná o pin, najdete ho i v katalogu pro letošní Music Jam.

Celou párty bude k dispozici také hudební katalog plný všeho, co muzikant potřebuje.

Níže si můžete prohlédnout všechny místnosti a přečíst si krátký popisek. V některých jsou nové prvky, další jsou zrekonstruovány a v jiných se pouze změnila obloha

O dalším dění vás budeme informovat…