Přeskočit na obsah

Fan-club-penguin.cz

Vánoční nálada dorazila na Club Penguin

Skončil Music Jam a na Club Penguin po roce zase dorazila Vánoční nálada. A když říkáme Vánoční nálada, tak tím nemyslíme ani další Frozen takeover ani Veselého Mrože.

Rockhopper se vrátil i s Migrátorem a láká na darování peněz pro dobrou věc. Mince pro změnu tentokrát vybírají na ohrožené tučňáky, stavbu dětských hřišť, hračky pro děti či jídlo pro rodiny. Za dárcovství můžete jako každý rok získat malou odměnu.

Katalog oblečení a nábytku nepřináší nic nového, ale nabízí všechny druhy zimního oblečení. Oblečte se do teplého kabátu nebo si navlečte Santovu čapku. Či se snad chcete obléci jako dáreček? Vše je možné!

Zdánlivě může párty připomínat stejnou akci z loňského roku. Můžeme adoptovat Sněhuláčího či Krystalového puffla a můžeme se proměnit ve Frostbita. Celý ostrov se proměnil a dostal Vánoční nádech. Opravdu celý, včetně místností u kterých by jste to už ani nečekali. Stejně jako loni i letos můžeme peníze vydělávat házením baněk na strom, koulí na zvony nebo jídlem do krabic.

A nejlepší věc ze všeho? Adventní kalendář, který se schovává na místě pevností. Nabízí každý den jeden dárek a skoro všechny jsou zbrusu nové! A abychom nezapomněli vyšel i nový pin.

Tato párty zase po dlouhé době plní všechno co si hráči přejí. Však si ji prohlédněte sami. A jestli nebudete chtít sami uvidíme se na webovém Vánočním srazu!