Přeskočit na obsah

Fan-club-penguin.cz

Pouť 2010

Na přání byly sepsány všechny minihry s drobným popisem. Hry jsou v pořadí od majáku po zátoku. Maximální počty lístků jsou počty, které se mi podařilo získat.

Pláž:

Memory Game = Pexeso. Úkolem je najít všechny dvojice na co nejméně tahů. Maximální počet lístků 100.

Doky:

Ring the Bell = Zazvoň na zvon. Úkolem je dát takovou ránu aby se rozezněl zvon. Až bude palička uprostřed musíte kliknout na tlačítko myši a držet jej tak dlouho dokud nebude síla nastavená na max. Maximální počet lístků je 25.

Puffle Shuffle = Skořápky. Pod klobouky jsou schovaní pufflové různých barev. Klobouky se zamíchají a vaším úkolem je uhodnout, kde je puffle na kterého se hra zeptá. Maximální počet lístků není omezen. Výhra se s každým kolem zvyšuje o tři.

Sněhové pevnosti:

Balloon Pop = Prasání balónků. Musíte pohybovat větrákem tak aby puffle narážel do balónů, které potom praskají o kaktusy. Z každého prasklého balónu vypadne jiný počet lístků. Lístky je třeba sbírat! Ale pozor, puffle sám nesmí do kaktusů narazit! Maximální počet lístků podle sesbíraného množství.

Puffle Soaker = Pufflí střelnice. Je potřeba pomocí šipek strefovat puffly vodou. Nezapomeňte se, ale vyhýbat věcem, které na vás létají a netrefovat tučňáky! Maximální počet lístků podle toho kolik trefíte pufflů.

Les:

Prizes = Odměny. V tomto stánku můžete rozměnit své lístky za odměny. Získat tam můžete třeba pin ve tvaru popcornu, dvě různé čepice a jedno pozadí. Další věci by mely přibít v průběhu.

Puffle Paddle = Pufflí ping pong. Vaším úkolem je udržet co nejvíce pufflů ve vzduchu. Maximální počet známek se odvíjí podle doby a počtu pufflů ve vzduchu.

The Great Puffle Circus = Velký pufflí cirkus. V cirkuse můžete vidět všechny puffly, kteří jsou. Každý z nich Vám předvede nějaké cirkusové číslo.

Prizes = Odměny. Tentokrát pro membery. Nachází se u cirkusu a můžete v něm získat kompletní klaunský oblek a zmrzlinu nebo cukrovou vatu. Další věci přibudou.

Zátoka:

Feed-A-Puffle = Nakrm puffla. Vaším úkolem je krmit puffly pomocí pistole tím, že jim budete střílet jídlo do otevřené pusy. Někteří pufflove se, ale jen tak nakrmit nenechají. Maximální počet lístků závisí na počtu a druhu nakrmených pufflů.