Přeskočit na obsah

Fan-club-penguin.cz

Co se děje na CP a na webu

Zítra nás na Clubu Penguin čeká tradiční aktualizace, jež opět přinese několik novinek:

  • Vyjde nový katalog iglú a nábytku, tento by se podle všeho měl zaměřovat na školu.
  • Všichni si budeme moci přečíst 464. vydání novin.
  • Agenti obdrží novou zprávu!
  • Na portugalském blogu byl zveřejněn nákres párty místnosti ze Školní a skateboardové párty. Celá akce vypukne 18. září.
Nákres místnosti

A teď něco, co tak úplně nesouvisí se zítřejší aktualizací, na oficiálním německém blogu CP se objevila zpráva, že člen německého týmu CP Federflink1 odchází.

Sbohem Federflinku1

Právě teď to nemusí být vidno, ale i my samozřejmě pracujeme na doplňování obsahu našeho webu. Nejnověji si tak můžete přečíst například o Lovu vajíček či o otevření jeskyně. Ti, jimž se stýská po létě, si mohou na toto bezstarostné období plné slunce a radosti zavzpomínat v článku o vůbec první Letní párty ostrova.

Jistě už víte, že s tvořením obsahu pro web můžete pomáhat i vy sami. Sháníme posily do projektu Ainu. Zájemce jsme více než ochotni zasvětit do tajů všeho, co by mohli i nemuseli potřebovat. Za každou jen trochu kvalitní práci budeme rádi a společnými silami jistě vše dotáhneme k dokonalosti.

Lisured se také poohlíží po novém správci archívu, správa se zpočátku může zdát obtížná, ale s trochou cviku to zvládne každý.

V případě zájmu o jakoukoliv funkci kontaktujte některého z administrátorů.

Kolébejte se.