Přeskočit na obsah

Fan-club-penguin.cz

Poslední letošní noviny

Club Penguin dnes vydal také své poslední letošní noviny s kulatým číslem #480 a co že se v nich tedy dočteme?

V prvním článku nám teta Arcticová zprostředkuje novoroční předsevzetí maskotů. Rockhopper si například přeje, aby jeho loď mohla létat. Dot zase říká, že je připravena, když ji bude EPF potřebovat, ale že do té doby bude sledovat staré filmy, což pro agenty jistě není dobrá zpráva, protože to vypadá, že se nějaké té akce asi jen tak nedočkajíJet Pack Guy tvrdí, že všechny jeho aktivity jsou tajné, Sensei předvídá, že ninjy čeká rok nových spojenectví. Franky se chce příští rok zlepšit kontakt s fanoušky, Cadence chce vytvořit něco, co bude ještě mnohem lepší než Soundstudio. Pufflí pečovatelka plánuje dál, teď už s pomocí svých nových přátel prozkoumávat divočinu, Gary chce odhalit tajemství krabicové dimenze a Rookie vytvořit nový desetikouskový sendvič na oslavu desátého roku ostrova! A co chce v novém roce dělat samotná teta Arcticová? Prý se chce hlavně scházet s přáteli, kteří jsou na ostrově déle než ona.

Ve druhém článku nám Rockhopper sdělí, v jaké fázi je stavba jeho nové lodi a svěří se také se svým příběhem o tom, jak se pokoušel naverbovat krystalické puffly.

Rychlé noviny nás zvou na prohlídku ohňostrojů a teta Arcticová ve svém sloupku informuje o tom, co se stalo s Herbertem, a spolu s Penguin zodpoví dotaz, jak uspořádat tu nejlepší párty v iglú!

Co nás čeká

  • 8. ledna – Nový katalog oblečení
  • 15. ledna – Nový katalog nábytku

8. ledna: Pohlednice – Rozradostněte svému kamarádovi den pohlednicí!

Přísně tajná rubrika nám tentokrát sdělí několik tipů na nejvýdělečnější hry, doporučuje Nahánění pufflů, Cart Surfer a Pizzatron 300.