Přeskočit na obsah

Fan-club-penguin.cz

Noviny 9. 4. 2015

Máme tu pro vás slibovaný přehled dnešních novin.

V prvním článku udělá teta Arcticová exklusivní rozhovor se Seskvečem. Dozvíme se, že byl v mládí přesvědčen o své příslušnosti k pufflímu druhu, ale nyní uznává, že to bylo směšné, protože je větší a má více končetin… Konečně jsme také odhalili, kde Seskvěč přišel ke vzácné beta čepičce. Prý mu ji před několika lety daroval tučňák v pěkné zelené bundě. Nepřipomíná vám to někoho náhodu? Rozhovor Seskvěč zakončí tím, že se ještě jednou omluví za rozbití dveří v pufflím srubu, podle svých slov pomáhal chybu napravit. Pak si to rovnou z redakce zamíří na rodinnou večeři.

Krátké zprávy na nás apelují, abychom neuvolňovali pásek lanovky vedoucí na nejvyšší horu.

Druhý článek napsala Pufflí pečovatelka, což znamená, že se opět něco dozvíme o našich milovaných chlupatých mazlíčcích.

  • Modří mývalové se chtějí stát elitními puffly EPF. Jakmile se o EPF dozvěděli, věděli, že to pro ně bude to pravé.
  • Jednorožčí pufflové se vždy prohlížejí v zrcadle a prdí srdíčka. Králičí pufflové to nesnášejí.
  • Růžoví králičí pufflové jsou rekordmany ve skákání. Neexistuje překážka, kterou by nepokořili.
  • Černý jelen vám vždy pomůže najít cestu.

Rookie začne ve sloupku odpovědí čtenářům odpovídat na otázku, na niž sám odpověď nezná a to Jak jsi se naučil krabštinu? Jelikož odpověď sám netuší, tak se nám alespoň svěří s tím, že se to velmi hodí, když si objednáváte mořské řasy, krevetí tortillu a na překlad Klutzyho zpráv Herbertovi. Údajně se ale většinou baví jen o tom, jaký budou sledovat film. Dle vlastních slov by se chtěl v tomto jazyce zlepšit, stěžuje si ale, že se stepovacími botami se to moc nedaří.

Na otázku Co je s Garyho vynálezy pak Rookie odpoví, že Garymu při jejich výrobě často pomáhá. Gary sám označuje jeho pozici jako údržbářské inženýrství, při výrobě Stroje času ho komandovaly hned tři verze Garyho najednou! Na závěr nicméně dodává, že Garyho vynálezy zbožňuje a pokládá otázku k zamyšlení: Kdo by si dokázal představit ostrov bez Pizzatronu 3000?

Ostrovní zvěsti

Legenda Sled Raceru

Od reportéra záhad – Zledovatělé svahy nejvyšší hory se začínají zahřívat! Po ostrově kolují zvěsti o novém závodníkovi jménem Intothemoat.

Sledujte, jak jeho typická čepice a dlouhé vlasy vévodí tabulím.

Ale každý jednou prohraje! Kdo by mohl sesadit legendu?

Nezapomeňte hledat pin.

Rubrika Přísně tajné nám prozradí několik tipů ke hře Bean Counters