Přeskočit na obsah

Fan-club-penguin.cz

Noviny #496: Oslava v Ledovém království

Dnes si pro nás redakce Club Penguin Times připravila další vydání novin a my vám opožděně přinášíme jeho souhrn.

První článek od tety Arcticové vítá jejich královská veličenstva z Arendellu zpátky na ostrově. Teta samozřejmě nelenila a zjistila, proč se nás rozhodly znovu navštívit. Jak možná ti z vás, co již někdy zahlédli ukázky z nového krátkého disney filmu Oslava v Ledovém království vědí, Elsa pro Annu nedávno v Arendellu připravila narozeninovou oslavu (ani ta se ale samozřejmě neobešla bez komplikací). Obě výsosti byly ze své loňské návštěvy našeho ostrova nadšené, a tak se rozhodly uspořádat oslavu také tady!

Krátké zprávy nás nabádají k tomu, abychom objímali malinkaté sněhuláčky, které Elza vytváří jako následek své stále nevyléčené horečky.

Ve druhém článku se Rookie opět předvede jako naprostý blázen a schizofrenik. Rozhodne totiž udělat rozhovor sám se sebou. Další komentář netřeba…

V sekci odpovědi čtenářům Rookie odpoví zvědavci, kterého zajímá, kde by našel skateboard. Agent tentokrát výjimečně odpoví něco smysluplného a pošle dotyčného do Skateparku. Druhým dotazem tázající se na dělání triků naváže a odpoví, že triky můžete dělat kliknutím na šipky u ramp.

Teta se dnes opět rozhodla zveřejnit v novinách jednu z kreseb od fanoušků, máme tak příležitost prohlédnout si obrázek od julietty143 .

Obrázek zobrazuje samotnou juliettu ve společnosti nejelitnějších agentů EPF – Dot, Jet Pack Guye, Garyho a Rookieho. Teta se samozřejmě hned pouští do spekulací, zda se jednalo o útok Protobota 10K, či o nějaký ďábelský Herbertův přístroj a vzkazuje julittě, že by ji moc zajímal příběh, jež za tímto obrázkem stál.

Co nás čeká

7. května – Nový katalog oblečení

7. května – Nový katalog iglú a nábytku

6. května: Konec Frozen párty – Členi mohou získat sněhuláčího puffla pouze po dobu párty!

Zatímco minule se dostalo na tipy k výzdobě iglú, dnes se teta v rubrice Přísně tajné zaměří na tajemství katalogu oblečení.